Bra laddningsvariant

Det här att kunna vara ute i naturen. Jag förstår helt enkelt inte hur man orkar med livet utan att vara ute och röra på sig. Man måste såklart inte springa men får jag välja är det mitt förstahandsval. Om nu någon missat det. 😀

Därför är jag väldigt tacksam både att jag kan och får. Stackars de som inte har den möjligheten. Eller som måste ha munskydd hela tiden. Ärligt talat fattar jag inte alls grejen med det. Vad jag vet finns inga vettiga “bevis” för att det minskar risken för covid-19 spridning. Dessutom blir man snudd på koldioxid-förgiftad efter ett tag så inte konstigt folk inte har på det som man ska. Tro mig, jag vet hur det är att tvingas ha samma på sig längre än 20 minuter…Det där sänker även immunförsvaret och det begriper ju vem som helst att det inte är så bra…

Nåja, extra tacksam är jag för att kunna vara ute de dagar jag jobbar. Både för kroppen och skallen. Att vara i en stimmig, hektisk, teknologisk, stressig och lysrörsrik miljö är ju liksom inte det mest hälsosamma man kan utsätta sig för. Vara ute i skogen däremot! Det är grejer det!

Och extra bra blir det såklart om jag hinner sprada. Som både i går och i dag!😍

Hur laddar du före/efter jobbet?

Kram från Ingmarie