08-“vinter”

08a-vinter kan vara fint men det varar sällan särskilt länge. Allt för fort blir det glashalt alt moddigt. Eller i värsta fall både och. I går blev det trail för det var typ 10000 gånger bättre på stigarna än exempelvis elljusspåret.

Samma i dag och hade det varit så här alltid hade det varit plättlätt att uthärda vintern!

Turligt nog fanns det även en liten vak i sjön så jag kunde sprada! Vilken lycka!

Nu vräker det ner snöblandat joxs och i morgon kommer det bli minusgrader. Vågar inte ens tänka på hur det kommer att bli! (Sandning kan man liksom glömma…) På så vis är det bra att jag har en massa Indoor-runningpass som jag ska coacha inbokade för då vet jag garanterat att jag kommer få svettas.

Svettades förresten på gymet i dag också men utan att kuta ett endaste steg. PT med Rafael är nämligen allt utom osvettigt och det var nästan så jag inte kunde byta om efteråt pga att armarna darrade så förskräckligt. Haha. Men det är bra!

Snart klarar jag denna övningen utan minsta lilla hjälp! (Benen ska aqlltyså vara högre än rumpan hela tiden. )

Jag ser i alla fall fram emot träningsvärken jag vet jag fixat i dag!

Kram från Ingmarie