Bra byte!

Om du tycker jag verkar vara mycket ledig nu så är det helt korrekt. Jag gick nämligen med på ett byte. Ledig alla vardagar denna veckan (3 pass) mot att jag jobbar lördag kväll. Inte mycket att fundera på där…

Vara ledig är bra fint alltså. Särskilt när jag vet att jag ändå får min vanliga lön. Bara hoppas de frågar fler gånger!

Man hinner ju med att käka lunch med vänner t.ex.
Och träna på gymet två gånger! Först styrka och sen cykel. Båda tuffa på sitt sätt och garanterade svett-fester!

Det har varit lite olika tävlingar och erbjudande just i dag för det är PT-dagar. Hoppas många passade på att ta del av detta erbjudande för PT-träning är väl investerade pengar.

Nu går det förresten att simma från vanliga badstranden igen! Isen är i princip helt borta. Det ligger en slags “slush” en bit ut, tänk krossad is i en shake av något slag, men ändå är det inte ice-swim längre! (Då ska det vara under 5 grader.) Fast det kanske det är där ute. Denna tempen är vid kanten.

Hade finsällskap i dag också. Jag undrar allt var de hållit hus. Ingen verkar veta. Och jag är till 99% säker på att det är samma änder som var där innan. Man lär sig faktiskt att känna igen dem. Snart får jag nog börja ge dem namn också.

Kram från Ingmarie