Vårkänslor

Nog spritter det lite extra i kroppen nu? Jag kan (tyvärr) inte säga att jag flyger fram men det känns liksom hoppfullt! Du vet det där med ljusare tider, värme och sol.

Jag gillar ju mina kallsim jättemycket, det är ju de som får mig att överleva vintern, men jag älskar sol och värme ännu mer och längtar som en tok till sommaren. Och min resa om drygt två veckor. blir det varmt och skönt!

Det var varmt och skönt att kuta i dag också. Särskilt i medvind och sol.

Ännu svettigare var det i Hot yoga-salen. Jag brukar aldrig svettas när det är release-pass, det är som yin yoga och mega-lugnt, men i dag fullkomligt forsade det om mig. Kanske bara var ovanligt varmt i salen?

På tal om kallsim och frysa så var det vansinnigt vackert vid sjön i kväll.

Nu går det att simma överallt för all is är borta!

Det är så kul att fåglarna är tillbaka! Både änderna och gässen. Undra om de saknat mig också…? Eller om de mest tycker att jag stör dem.

Och jo, det är och blir kallt när man varit i ett tag. Det gäller att ha planerat “uppkomsten” för det finns liksom inte mycket tid att spela på innan frysandet går all in. Märkligt att jag gillar det när jag egentligen avskyr att frysa men jag antar att det har att göra med att de hormoner som frisätts vid is/kall-sim inte frisätts när man bara fryser “vanligt”.

Det finns mer och mer forskning som visar på kallsimmandets fördelar så jag lär fortsätta fastän fingrarna blir så här “färgglada”….

Här är några (kanske) otippade fördelar.

Har du vårkänslor?

Kram från Ingmarie