Supermåne och ”PB”

Såg du supermånen i natt? Hos mig var den magisk när den sken över havet.

När det är en så här stark fullmåne sover jag antingen inte alls eller extremt tungt. Denna gången är det (tack och lov) det sistnämnda. Att inte kunna sova är förfärligt. I alla fall för mig. Ingenting funkar då. Varken huvud eller kropp.

Men nu sover jag som sagt var och om det var därför, för att jag kunnat träna på bra eller båda vet jag inte men jag sprang en minut snabbare upp till Lighthouse och över två minuter snabbare ner mot förra gången..🥳 Den är rejält utmanande och ger verkligen bra träning!

Jag kom dessutom flera hundra meter längre mot förra gången innan klockan visade 15 km. Det är intressant!🤪

Innan lunchen hann jag även med de där hopp&skutt-övningarna,  gyma och simma lite. (1700m.)

Sen var det mat och vila som gällde innan nästa pass. “Full body workout” och “stretch & relax”. Båda är jättebra! Ett “fullt ös” och ett lugnt och nedvarvande.

Och ett dopp i havet förstås.

Ännu en bra träningsdag! Och jag längtar redan till nästa. Dvs i morgon.

Kram från Ingmarie