Logistiken

Många tror kanske att det är superenkelt att frakta sig i 08a land för tuben går ju “alltid”. Det är i och för sig sant att det i princip alltid går någon men det betyder ju inte att den går dit man vill och det betyder ganska säkert att du måste frakta dig till och från en station för att komma dit du ska.

Jag bor ca 5-10 min cykelfärd från två olika stationer. Det måste också räknas in i “färdtiden”. Sen står tuben ju liksom inte och väntar på mig så missar jag en kan det dröja 10 min. tills nästa kommer. (Jag är dock bra på att tajma. SL-appen är en av mina favvo-appar.)
Sen tar det såklart tid att åka också men det gör det ju oavsett. Just denna dag har jag verkligen utnyttjat mitt SL-kort.

Började med två olika sträckor till Sats Stureplan vid Östermalmstorg för att köra nyaste releasen av The Trip nr 24.

Bra ös i den kan jag berätta och väldigt skoj! Detta är absolut roligaste sättet att cykla på!

Och svettig är det förstås.

Enda “felet” är att jag skulle vilja den var längre än 45 min. Nästa gång ska jag försöka tajma två på raken.

Tog sen tuben (två olika igen) till Skanstull och promenerade till Eriksdalsbadet som äntligen har öppnat utebadet. (Och innebadet för föreningar.) Inte en sekund för tidigt om du frågar mig. Duscharna inomhus är helt stängda och det finns bara sex uteduschar som alltså ska delas av alla. Det går väl an nu men jag undrar hur “mysigt” det kommer vara i bassängen i sommar. Har frågat hur det tänker men de hänvisar bara till “FHMs rekommendationer”. Tror de tänker att extra klor fixar hygienen…

Många som vill simma!

Sen var det promenad tillbaka till tuben och färd till Hötorget (+ ännu mer promenad) för ett besök hos världens bästa tandis. Allt var bra med tänderna förutom en gammal “synd” som lossnat så det blir ett besök till. Promenad tillbaka till Hötorget och tuben till Medis för ett rejält pass på Sofo. Gjorde även av med en hiskelig massa pengar på nya PT-timmar. Men det är det såklart värt! Vi har fått dubbelt friskvårdsbidrag på jobbet så jag får tillbaka ca 1/3. Det är bra!

Höftlyften är fortfarande min favvo-mackapär!

Avslutade med egen stretch & relax.

Gick tillbaka till Medis, tuben hem till Kärrtorp och sen cykel sista kilometern. Vågar inte riktigt tänka på hur mycket tid jag lagt på att bara färdas denna dag men så är det här och jag är tacksam det finns. Och jag slipper stå i kö, att leta parkering och riskera p-böter. Bara en sån sak!

Kram från Ingmarie