Över för denna gången

Så var denna både kursen och veckan slut och jag är tillbaka i 08a land igen. Jag hade väldigt gärna varit kvar ännu längre. Rådmansö är speciellt med sitt lugn och sin unika natur.

Jag testade en ny stig i dag som ledde till ännu fler nya stigar. Underbart! Tur jag ska dit ganska snart igen så jag kan upptäcka vidare!

Kunde inte låta bli att simma lite också. Med skor och kjol! Lite tungt att simma med kjolen men den svalkade fint nbär jag sprang!

Såklart jag har målat också. Fyra dukar är inlämnade för uppspänning. Alla är inte helt klara men denna tokiga är det. Jag kallar henne “Crazy” och hon kommer hamna här sedan. För mig påminner hon om att man ska vara just lite crazy emellanåt och inte ta varken sig själv eller livet på allt för stort allvar.

När jag kom hem försökte jag behålla Rådmansö-känslan en liten stund till genom att cykla ner till Söderbysjön för ett dopp. Badet var jätte-skönt men jag blev mest bedrövad över hur stökigt det var, hur folk skräpar ner och t o m eldar trots att det är så torrt och trots att det är ett naturreservat. Har människor helt tappat förståndet?

Men det var såklart bättre än inget bad alls!