Solcells-driven

Det här att värmen fortsätter är underbart om du frågar mig. Den och solen gör att min kropp blir snudd på odödlig. Eller som Kari sa, “du är verkligen solcells-driven Ingmarie”! Så sant så sant. Det hade varit intressant att på något vis testa om jag någonsin kan tröttna på solen. Helt ärligt är jag väldigt tveksam till att det går…

Dagens intervaller blev en svettig historia, det klafsade t.o.m i mina skor till slut, och de gick grymt bra. På slingorna där jag oftast kör mina intervaller är det ganska kuperat men inte ens backarna kunde stoppa mig. Nästan synd det inte var lopp i dag…

4 x ( 5 + 3 + 1 min). Vila 1 min. + hopp och utegym. Mycket bra pass!

Flatensjön bjöd på lite småguppiga vågor vid simningen och även det gick bra. matade på bra och hade velat fortsätta om det inte vore för att jag hade en tid att passa.

Gillar du värmen?

Kram från Ingmarie