Annorlunda

Det finns en instruktör här som heter Andrew. Han är från Skottland och inte lik någon annan instruktör jag någonsin stött på innan. (Och de är ju en hel del…)
Det enda man vet med hans klasser är att man inte vet vad som kommer höända men att det kommer vara helt wild & crazy och en show. Hans “Aqua-fun” (vattengympa) lockar lika mycket publik som deltagare och förra gången jag var här gick jag ofta på hans cirkel/styrke-pass för de var både så galet skoj och jobbiga.

I dag testade jag hans spinning. Det var precis lika wild som allt annat han gör och vansinnigt skoj. Musiken är alltid bra och han pushar alla samtidigt som han bjuder på sig själv till 100% och gör en slags show av hela kalaset. Helt makalöst! Jag hade nog tröttnat om alla pass hade varit som hans men de livar onekligen upp även den mest surmulna deltagare. Dvs inte jag för jag är glad redan innan jag trampar i gång oavsett. Det är faktiskt svårt, för att inte säga omöjligt, att inte vara glad här!  (Såklart jag har dippar också men du fattar nog vad jag menar.)

För att spara benen lite inför veckan så körde jag enbart överkroppen på gymet.

Och simning är mycket överkropp hur man än vänder och vrider på det. I dag var vatten-tempen riktigt behaglig så det blev extra härligt!

Kram från Ingmarie