Färgar det grå

Milda makter vilken grå dag!😱 Då tänker jag inte på situationen i Ukraina för den är väl snarare kolsvart, utan på det ständiga samtalsämnet vädret.🤪 Det har varit gråare än grått. Enda lilla färgklicken på dagens intervaller var mina skor! Och pannbandet.

Intervallerna var inget märkvärdigt. 15 x 2 minuter med 1 minuts gå/joggvila. Första och andra var sega. Sen gick det som tjohejsan till de sista två för då var Nilssons ben rejält trötta.😀

Men om det är något jag är bra på så är det att återhämta mig. Några timmar senare härjade jag runt på gymet. Först en timme intensiv och tuff styrketräning och sen Indoor Running-passet. Där inne är det alltid färggladare! Att det var svettigt och kul behöver jag väl inte skriva?😅🤩

Nu hoppas jag SJ sköter sig i morgon så vi inte missar en endaste minut i onödan på vår destination..

Kram från Ingmarie