Göteborg

Eftersom jag tränar i princip helt på känsla så blir det också (nästan) alltid som jag vill.🤪 Men det kan också innebära en smula beslutsångest om jag vill göra för mycket. Det där att välja är ju som bekant inte alltid så enkelt…😱

Först velade jag om jag skulle springa intervaller eller långt. Långt vann för jag ville ut i fina Skatås- och Delsjöskogen utan att behöva tänka på att passa någon tid. Helt klart valde jag rätt. Perfekt väder och skogen var lika fin och fridfull som jag hoppades. Sprang från stan till lilla Torp, upp i skogen förbi Delsjöns golfbana, runt Stora Delsjön och sen även lilla innan jag tog mig tillbaka. 130 minuter löparlycka!

Sen velade jag om jag skulle köra Tabata + Bodybalace eller ”bara” crosstraining. Det blev det sista för då fick jag svettas mer.🤪 Svettigt blev det och jag känner redan hur träningsvärken sprider ut sig i kroppen. Kommer bli intressant i morgon!

Dagen avslutades med ännu ett besök på Andrum (ja vi gillar det stället)  tillsammans med Noel och Daniel. Så himla gott och så himla härligt att på hänga med dessa kloka, mysiga och roliga guldklimpar i flera timmar.

Kram från Ingmarie