När man kan välja båda

En av alla miljarder fördelar med löpning är att man kan välja om man vill ha sällskap eller springa solo. Eller så gör man båda delarna under ett pass. Som att äta kakan och ha den kvar! Hur mycket bättre kan det bli liksom?

På min två-timmarstur i dag fick jag sällskap en bit av fina Åsa. Vi hann inte prata om allt vi ville hinna men väldigt mycket i alla fall!

Benen var ruskigt sega men jag vet ju varför… Tre tuffa träningsdagar gör man inte helt “ostraffat” och det är helt ok! Det är väldigt mycket värre att ha sega ben utan att det finns en anledning. haha!

Jag tror den lilla simturen gjorde extra gott för kroppen just i dag. Nu kan det dock inte ens kallas kallbad längre för det är över 10 grader i vattnet. Men det är fortfarande härligt uppfriskande och gott om plats!

Kram från Ingmarie