Lyckoställe

Antingen tränar jag. Eller sover. Eller äter. Eller mediterar. Eller bara är. Men mest målar jag och känner mig så där allmänt nästan löjligt lycklig.❣️

Det här stället har ju den effekten på mig. 😍 Dessutom är den otroligt inspirerande på flera vis men ffa när det gäller skapandet. Denna kursens lärare Weronica är en stor bidragande anledning till att jag nu verkligen hamnat i min skapar-bubbla. Som med allting annat ”kommer” den liksom inte bara utan man måste själv fixa den. Ibland är det enkelt. Ibland skitsvårt. Mindfullness, att diskutera och att höra andras upplevelser är fantastiska grejer! Jag kom till nya galet bra insikter i dag som kommer hjälpa mig både i målandet och livet. T ex att jag lätt fastnar i “prestations-träsket” vilket verkligen inte är till någon nytta. Inte nu och kanske inte ens någonsin? Men jag har fler och fler knep att inte fastna där.

Alla borde ha ett sånt här ställe där frihet, nyfikenhet, tillit och kreativitet är ledorden. Har du något sånt ”happy place”?

Kram från Ingmarie