Litet och gulligt

En av fördelarna  med ett litet ställe, Lindesberg är inte direkt någon metropol 🤪, är att allt är nära och enkelt.
Inga långa köer eller trängsel någonstans och det känns som alla hejar på mig trots att jag aldrig träffat dem! Det är väldigt gulligt och fint här! Inte så jag vill flytta hit men jag rekommenderar ett besök hit!

Jobbet är helt ok. Jag har hand om övervakningen av patienter som är för sjuka för att vara på avdelning men för ”friska” för att vara på IVA (dvs intensiven). Då får de skickas till Örebro pga att man stängt hela IVA här pga personalbrist. Det blev sommar igen och man har missat att personalen vill ha semester.

Igen!

Helt ofattbart att det får fortsätta så här. Att politikerna inte fattar eller lyssnar på oss ”på golvet”.

Nåväl. Innan jobbet hann jag med både intervaller (30 x 60-30), lite utegym och ett bad i sjön. Ljuvligt!

Men oavsett hur dåligt sjukvården sköts så har jag det bra här. Alla är snälla och vi är ett härligt gäng! I morgon åker jag hem över midsommar innan jag ska hit igen en (mycket) längre period.

Kram från Ingmarie