Ett hopplock

Man vet att man börjar kunna ett ställes löpvägar när man kan plocka ihop olika rundor och få ett snudd på perfekt långpass.😃

Jag kombinerade mina två favvo-rundor här i dag och jösses så bra det blev! (Jodå, man får skryta om sånt.🤪)

Egentligen hade jag tänkt testa en annan väg efter halva tiden men en stor skylt med ordet Privat i feta bokstäver på vägen gjorde att jag inte vågade.😱 ( Jag vågade inte ens fota skylten. Haha😀😀)

En lite märklig grej, med tanke på hur vansinnigt fint det är att springa här, är att jag har stött på väldigt få löpare. Tror faktiskt inte jag sett fler än 10!😳 Men i dag träffade jag minsann tre långlöpande tjejer som jag bytte några ord med. Typiskt nog var de på väg hem från sitt långpass. Varför kunde jag inte träffat dem gör tre veckor sedan? Nu när mina resterande dagar här är lätträknade var det ju liksom lite för sent.🙄

23 km blev det i alla fall och en ljuvlig sprada.😍

Min simabstinens blev sen så svår att jag tog en tur trots att jag frös redan innan jag gick i.🥶 Så jag frågar igen, var är sommarvärmen?

Kram från Ingmarie

.