Havs-swimrun

Det blev ett nytt swimrun-äventyr med Karin i dag men denna gången blev det i hennes hoods ute i Särdal och med hennes mans sällskap. Superskoj!  De där två är starka som bara den! Förutom att de är otroligt trevliga och ,mysiga att hänga med.
Det är gudomligt vackert där vid kusten och verkligen varierande! Grusvägar, backar, klippor, djup sand, stenhögar, stigar genom ko- och får-hagar, över och under staket, genom grindar, förbi dignande björnbärsbuskar (ja vi stannade och åt för något annat hade varit brottsligt!) och förbi båthamnar och färgglada fiskestugor. Det var perfekt temperatur både i luften och i havet men det blåste en del och jag fick av någon anledning panik av vågorna redan vid första simningen. Upplevde det som att jag inte kom någonstans och att jag inte kunde andas. Eftersom jag varit med om detta några gånger innan, det är dock väldigt längesedan sist, i just havet så vet jag att det inte blir bättre.  Man kan liksom inte “skärpa sig” och tro det går över. Åtminstone funkar det inte för mig. Jag fick helt enkelt vända, simma tillbaka och springa i stället. Tredje simmet bestämde jag mig för att skippa och gjorde bara en egen liten runda nära land för att liksom avsluta med en hyfsat bra känsla. Det är ett märkligt fenomen det där, är ganska vanligt och det verkar inte finnas någon riktig logik i det. Kanske var det för att jag inte simmat i havet på flera evigheter? Det är ju trots allt en gigantisk skillnad mot att simma i sjö! Men det var som det var och Karin och Jörgen fattade såklart. Resten gick ju bra! Det finns inte ett endaste bildbevis mer än när vi var hemma igen men våra klockor visade att vi höll på i nästan två timmar.

Inte nog med att de var snälla nog att skjutsa mig fram och tillbaka. De bjöd på fantastiskt god lunch också! Fick bl.a egenodlade potatis och en vegofärs gjord på svenska bajväxter. Jag säger det igen, jag är grymt bortskämd!

Mina pjux har dock gjort sina sista metrar. Var faktiskt lite orolig att de inte skulle hålla i hop. Nu är de förpassade till skroten.

Fick sån extra energi att jag cyklade in med trög-hojen till stan och körde ett pass på gymet i dag igen. Inklusive PT- Raffes core- specialare. Fina grejer det där! Svider rejält i musklerna kan jag berätta!

I morgon ska jag tillbaka till 08a land. Har inte varit där sen midsommar! Grejen är att jag har inte saknat det en endaste sekund så det där att flytta till Åhus är antagligen helt rätt! Ska som sagt var bara bestämma mig för vilket jobb jag ska ta. IVA eller akuten. Snacka om lyxproblem!

Kram från Ingmarie