Ännu ett steg mot det nya

I går sprang jag i 08a land på morgonen. Kändes nästan löjligt lätt! Gick bara korta snuttar i några branta backar men hade nog egentligen inte “behövt”.

Sen blev det mest bara en massa rumpnötande. Fattar fortfarande inte hur folk pallar sitta ner hela dagarna! Jag känner mig helt förstörd.
Först var det en lång tågresa till Halmstad som faktiskt slutade “i tid”. Dessutom var både sällskapet och utsikten den bästa så det finns verkligen inget att klaga på!

Vi lämpade bara av väskorna på hotellet innan vi gick direkt till stan för ett första firande av oss. Vi träffades nämligen för allra första gången för 21 år (och 2 dagar) sedan. Ofattbart! Vad hände liksom? Testade ett Indiskt ställe som visade sig vara en riktig höjdare! Massor av vego att välja på! Och ännu mer rumpnötande men det var det värt!

Hjärtans-staden

I dag var vi uppe i ottan för att hinna med det vi skulle. Bl a har vi “blivit med bil” efter nästan 13 bilfria år. Känns mycket märkligt! Men den kommer behövas i vårt nya Åhus-liv. Nu har vi snöat in oss på olika parkerings-appar och alla miljarder (nåja) funktioner i bilen. Något ska man ju ha att fundera på. Haha.

Eftersom vi hämtade den väldigt nära havet så… Ja du vet..

Mycket tång på stegen!

Nej, Anders badade inte denna gången heller…

Springturen blev utmed Nissan runt mysiga Furet. Alltid lika vackert oavsett årstid.

Hann även med gymet lite senare! Jag tror faktiskt att all tid jag lagt på att lyfta mer och mer har hjälpt mig oerhört mycket både när det gäller att få allmän (styrke)kraft och att löpningen trots allt känns hyfsat lätt.

Avslutade denna dag med gudagod mat hos mamma och Ulf tillsammans med två av mina bröder med respektive och barn. Så mysigt!  Indiskt i dag med och minst lika gott som i går.

I morgon fortsätter vi vårt äventyr mot allt nytt som kommer hända framöver.

Kram från Ingmarie