Svettiga jobb och kalla bad

Det blev visst vår i ytterligare några dagar! Eller nästan svensk sommar förresten! Jag hade på tok för mycket kläder på mig i går när jag sprang. Blev verkligen grundlurad av det gråa vädret!

I dag var jag smartare men det var varmt hela vägen trots konstant motvind. Ljuvligt! Då menar jag alltså inte motvinden.

Mina jobb är alltid varma så där är inga överraskningar.
Detta är såklart svettigast.

Sjukan-jobbet är dock emellanåt inte långt efter. Det brukar svalka att komma ut men inte i går kväll trots den sena timmen. Märklig känsla!

När jag hade coachat/kutat klart i dag drog vi till Nynäshamn. Åkte bl.a den fina Strandvägen och hittade en vacker vik i solen! Lite krångligt att gå i för all sten men det var det värt!

Ett annat stopp var vid mysiga Lövhagens café. Har varit där innan när vi kört den coola swimrun-banan som finns där så jag visste det skulle bli bra. De har jättegoda vegan-mackor, varmt kaffe och personalen är supertrevlig. Den mysiga miljön ingår.

Hemvägen blev en kringelikrokväg genom småbyar och som av en händelse (nåja) så dök det upp en jättefin sjö med badplats. Ja du fattar va? Hur skulle jag ha kunnat låta bli?

I morgon blir det en hel-dag med svett och jag är lite nervös men samtidigt väldigt förväntansfull!

Kram från Ingmarie