Olika är bra

Det är en himla tur att det finns de som gillar att gå upp i ottan och vara redo för jobbet kl 6.45 för jag är inte en av dem. Jag är mer död än levande och känner mig jetlegad precis hela dagen. Hjärnan är mos, kroppen trög och jag mår verkligen illa. Denna tiden på året är det ju dessutom mörkt både när man åker till och från jobbet.


Kommer undvika dessa morgonturer, och detta var ett undantag, men nu blev det så här just i dag. Tack och lov är kvälls- och nattpassen inte lika poppis så det finns massor till mig för de är mer min kopp te. Och nej, jag kommer inte “vänja” mig om jag skulle fortsatt med ständig dagtid. Är tillräckligt gammal nu för att veta hur min kropp fungerar.

Hur mosig jag än var när jag väl kom hem så kunde jag ju inte gå och lägga mig. Av (jetleg)erfarenhet så vet jag att rörelse och träning är bästa sättet för att komma på banan igen så jag drog till gymet. Inte mitt bästa pass men inte heller mitt sämsta och jag mådde definitivt inte sämre efteråt. Jag är ju fortfarande vaken fastän klockan snart är 19.30 haha

Vilka arbetstider föredrar du?

Kram från Ingmarie