Den andra sidan av fördelen

Leta checkpoints är både skoj, lärorikt och utmanande men när de är krångliga kan det bli väldigt långa pauser. Åtminstone för en sån som mig som inte är den vassaste orienterare. (Läs ganska värdelös som inte ens kan använda kompass.)

De jag bestämde mig för i dag, resten på “skjutfältssidan” var dock enkla, eller så hade jag bara tur, så pauserna var minimala.

Tur det för någon har åter gjort vinter! Behövde plötsligt tjockvantarna igen. Så himla onödigt. Men om det stämmer det där som de som vet säger så kan jag stå ut lite till. (Jodå, jag vet att extremtorka inte heller är bra men just nu har jag en galen värmelängtan!)

För övrigt ser jag fram emot några lediga dagar. Välbehövligt för det hart varit många veckor med extremt mycket att göra och det verkar inte lätta. Jag fasar redan nu för sommaren när man drar ner på personalstyrkan men minskar bara med en ynka IVA-plats. Som om folk plötsligt slutar vara sjuka bara för det är juni-juli-augusti.

Nåja, en dag i taget så blir det nog bra. Tack och lov blir jag ju alltid avlöst och någon annan tar vid.

Kram från Ingmarie