Huvudet under armen

Den här fina fönster-vyn har jag några dagar framöver!

Vår lilla alltiallo-lya i Halmstad ärt verkligen en guldklimp! Långt ifrån färdig-fixad men ingenting springer ju iväg så det får ta den tid det tar. Enda jag retar mig på just nu är att jag inte lyckats få in den sista skruven  på sista stolen.  Av alla miljarder jag skruvat på sistone så ska den trilskas! När fingrarna sprteade åt alla håll och kanter för att de fick kramp gav jag upp.. Sjukt irriterande!

Hela bilen var full av grejer men jag glömde ändå två superviktiga grejer.  Typ livsviktiga.

Den första är glasögonen. Jag ser bra när det är ljust och det är stora bokstäver men mörker och smått förvandlar mig till en halvblind. På jobbet är det jag som tänder varenda lampa som finns när mörkret kommer. Jobbar jag natt så är det jag som tar den starkaste ficklampan.

Den andra grejen är en löparjacka. Begriper inte hur jag kunde glömma en sån sak! Jag tänkte jag skulle packa ner den men så försvann det tydligen helt från hjärnkontyoret. Men jag har vantar och mössa med! haha! Och skorna. De är ändå allra viktigast!

Kanske jag förbrukade dagens hjärnkapacitet på ännu ett  Hitta ut-äventyr? Jag tog nämligen alla check-pints och spikade nästan varenda en! Börjar nästan få hybris…

Nu har jag inga kontroller kvar i Åhus att leta upp! Men kartan är stor och närområdena nära.

Kram från Ingmarie