Sjö, hav och svaret

Att jag älskar både sjöar och hav är det väl ingen här som missat. (?) En stor fördel med Halmstad är att man har båda på väldigt nära håll. Dock, precis som i t ex Åhus, förenklar det betydligt om man har bil. Det går utan men det blir ett jätte-projekt som tar en hel dag i anspråk. Framförallt om man vill till en sjö och definitivt om man även vill till havet.

Nu har vi ju lyxen att ha en bil så i morse drog vi ut till Skedala och Ön. var inte beredd på att benen skulle vara så pigga sen i går men det var de! Två varv runt sjön i progressiv fart. “Bara” 8 km men det kändes buslätt! De fina vyerna och stigarna gjorde garanterat sitt.

Sjön bara måste man i. Faktiskt! Fick nästan inte upp Anders. Haha! Det är nästan för varmt för våtdräkt men bara nästan.

Lunchen blev på Cortado med min vän Karin. Gissa om det var gott? Och nu har de precis lagom stora portioner igen!

Innan kvällsmaten hanns det med både lite strandhäng, bilkoll, gym, inköp till lägenheten och sightseeing. Det byggs massor här. Jag hinner inte med!

Och kvällsmaten, ja den avnjöts på absolut bästa sätt. Handikappbadet i Svärjarehålan var fint redan innan men nu har de renoverat upp det så det är ännu finare. Gillar verkligen när kommunen/samhället satsar på friskvård, natur och miljö för jag är övertygad om att det är så otroligt viktigt för vårt välmående och vår hälsa.

Jag förstår att du är dödens nyfiken på gårdagens gåta. Här är svaret! Fint va?

Kram från Ingmarie