Slut på denna resan

Nu är vi hemma i Åhus igen och resan hit flöt på så bra att vi fortfarande är i någon slags chock. Haha! Skånetrafiken kan tydligen lyckas ….
Förutom det vanliga när man kommer hem efter en resa oavsett längd, packa upp/handla/vädra/läsa posten, så har jag varit på Kantarellbadet och simmat. Svalt som vanligt men det är å andra sidan bättre än kallt och definitivt bättre än ingen simning alls!

Köpenhamn var verkligen en höjdare och allt har varit obeskrivbart bättre än jag kunde både önska och drömma om. (Utom möjligtvis boendet…)
Det är något med Danmark som alltid tilltalat mig (har varit där en del genom åren) men jag har svårt att sätta fingret på det. Norge har däremot inte “det” för mig. Intressant det där, eller hur?
Jag upplever det som att Danmark och dess invånare är trevligare, snällare och liksom vänligare. Tycker också att det överlag är renare, lugnare och mysigare!
(Jo jag vet att vi var lediga och att det är annorlunda då men jag har varit ledig både i Stockholm, NY, Chicago, LA, Wien m.fl städer och ffa länder så det är inte det.)
Enda lilla negativa är väl att det är smått omöjligt att begripa det där med siffrorna och att det röks mer.. Helt klart är deras husväggar i alla fall ett föredöme!

Kram från Ingmarie