Dubbelt hårt

Det här är inte en fejk-bild för jag var på riktigt så trött efter intervallerna att jag var tvungen sätta mig ner en stund.

Men de där 4 x (5-3-1) minutrarna kändes rackarns bra så jag var också sjukt nöjd!

Nu var det dock inte slut där. Jag försöker ju verkligen pulsera min träning genom att köra hårt de dagar det är menat och sen superlugnt de andra dagarna. Dvs ytterst få “mellanmjölkspass”. Rätt eller fel vet jag inte men jag tror att det kan vara bra för mig.
Hur som helst, det blev ett bra pass på gymet så nu är snudd på varenda muskel mosad. Passade också på att köra lite extra yoga. Alltid rätt!

På vägen hem tog jag rundan mot havet. Helt otroligt hur det drar i mig! Eller inte för hur kan man inte älska alla dess skiftningar?

Helt ärligt har jag inte bara roat mig på det här viset i dag. Jag har även städat, tvättat, handlat, lagat mat, letat efter en superliten mojäng till en gardin-anordning vi har men monterade fel (hittade inte den..) och strukit gardiner som nu ligger och väntar på att få en fungerande anordning..
Har man inte jobb så skaffar man sig tydligen. haha

Kram från Ingmarie