Alla goda ting är fyra!

Det blev inte helt som jag hoppats och tänkt i dag men det blev väldans bra ändå!
Planen från början var att jag skulle till tandkirurgen på morgonen för att sen träffa bästa Kajsa och köra två olika pass på Sats.

Nu blidde det alltså inte så. Tanden som ska bli en del av mig passade inte (!!!) så för att försöka få den klar innan jag drar söderut igen så fick jag agera bud och åka med paketet ända till Stadshagen och lämna den för justering. Om min insats räcker lär tiden få utvisa. Annars har jag åkt hit “i onödan”…

Nu hjälper det ju inte att hänga läpp för det där. I värsta fall får jag åka upp en gång till och det överlever jag garanterat. Värre med bankkontot…
Vårt första planerade pass hann jag därför inte med men dock det andra. Ett HIIT Run & lift.
Sen vet jag inte vad som hände för det blev två till i den där salen! Ett HIIT Run & box och ett HIIT Circuit. Varje klass är 45 minuter och, som namnet avslöjar, högintensiva. Det går att maska men varför då ta sig dit ö h t? Är jag där så är det fullt ös som gäller!

Jag fattar om det låter fjantigt men jag älskar Sats och denna typ av klasser! Det är så galet skoj, jobbigt och svettigt att man jag tror man måste uppleva det för att fatta.

Jag var i alla fall helnöjd efteråt och ville faktiskt inte träna mer.

Men alla goda ting är fyra och den fjärde hände här.

15-16 grader i vattnet och alldeles, alldeles underbart!

Kram från Ingmarie