Sommardofter i mars

Jag var ute tidigt i dag för jag skulle hinna tillbaka till “jobbet”. Det är inte så avancerat som det låter men hur som helst hade jag en tid att passa innan jag var fri igen.

Redan då var det alldeles ljummet i luften! Tröjan åkte av innan jag tagit mig 2 minuter bort. jag verkar som sagt var fortfarande inte ha lärt mig att är solen framme och det inte blåser hej vilt så är det för varmt för en massa kläder när man kutar.

Det är fortfarande kallt på nätterna, faktum är att jag hart frost på rutan nästan varje morgon innan solen tinat den, och dofterna som blir när allt värms upp är oslagbar!
Solvarm jord, gräs, doften från enarna och en slags höliknande doft från det torra gräset. Som en svensk sommardag + lite till. Tänk om man hade kunnat lagra det på burk!

När jag var klar drog jag till gymet. Först styrka och sen sim. behöver kanske inte skriva att båda var roliga och härliga på olika vis.

I morgon ska jag testa något jag aldrig gjort förut och jag ser verkligen fram emot det för det är min favvoinstruktör som håller i det hela.

Kram från Ingmarie