Sånt som underlättar

Intervaller är väl i princip alltid utmanande och ska så vara. Det är ju liksom själva grejen med dem eller hur?

De kan förstås vara mer eller mindre utmanande. Köra dem själv i snömodd, i motvind, i kyla och mörker bland tråkiga byggnader är klart mycket jobbigare än när det är så här!

Lägg till värme, sol, mina gula skor och pigga ben så har du ett vinnande koncept!

Visst blev jag trött av de där 6 x 5 minutrarna men inte slutkörd. Tiderna är inget att skryta om men känslan av att vara stark och pigg är viktigast för mig!

Jag var stark och pigg på Yael´s Athletic yoga också. Samma flow som i måndags när jag trodde jag skulle svettas bort. Hon kör samma i en vecka sen byter hon och jag fattar fortfarande inte hur hon kan hålla allt i huvudet. Det var mitt sista pass med henne för denna gången och jag hade svårt att hålla tillbaka tårarna när vi sa hej då. Eller rättare sagt “see you later” för såklart jag ska tillbaka hit.

Kram från Ingmarie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *