Nytt kortinnehav

Jag brukar tänka att man vet att man blivit “en riktig” local när man köpt någon slags årskort dit man flyttat så det är jag nu för jag har köpt ett årskort till Filborna simhall. Det kommer bli fler på andra ställen men jag är tacksam jag i alla fall slipper köpa gymkort….

Det här kortet vet jag att jag kommer utnyttja rejält. Fastän de inte har någon utomhus-bassäng…  Faktum är att jag aldrig har köpt ett årskort och sen inte använt det flitigt. Har väldigt svårt att förstå (läs “jag är för snål för att förstå”) de som köper ex dyra gymkort och sen använder dem 5-10 gånger. Så himla onödigt liksom! Det finns tydligen undersökningar som visar att de som köper gymkort med gruppträning nyttjar sitt kort mångfalt mer än de som “bara” har gym. Något att tänka på kanske om du/någon du vet ska köpa ett. (Om du vill ha bra erbjudande till Sats i Halmstad så kontakta mig så fixar jag!)

Mitt kort är i alla fall invigt och om fredags-eftermiddagar är så här lugna och med så gott om plats som i dag så kommer jag garanterat att hänga här varje gång jag är ledig!

När jag sprang i dag tog jag mig bort till Maria Park igen och nu hittade jag en riktigt fin runda! Jag hittade även ett mat-ställe som absolut måste besökas plus enmassa av de där blå pilarna till maran jag hoppas kunna vara med på i september.

Kram från Ingmarie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *