Ny studs

För ett tag sedan fick jag en hel låda med 4 par nya Newton-skor. Eller det var inte riktigt sant för även om jag är sponsrad så betyder det inte att jag får obegränsat med skor. Däremot får jag bra rabatt och det är guld värt. (Vill du också ha rabatt så kan du använda koden  FAMILYANDFRIENDS.)

Att inte behöva snåla med skor och springa i dem fastän de är utslitna är extra skönt med tanke på hur lätt mina fötter blir ledsna. Slitna skor är rena döden för dem. Nya skor däremot! Olalalllaaa! Älskar känslan! Som att studsa fram på fjädrar!

Så hade jag det i dag. I sagoskogen.

Gillar du nya skor?

Kram från Ingmarie

4 Comments

  1. "Hippie" Johansson

    Min kropp har varit otroligt snäll och problemfri genom alla åren. Så även mina fötter.

    Därför, å skratta gärna, springer jag omkring i ett par 10€-dojor inköpta i Spanien.

    Använder dom till i stort sett allt (gym, löp. promenad, cykel). De är utan “studs” men ändå rätt lätta på foten och håller ungefär i 6 månader.

    Senast hade flickan i skoaffären höjt priset för skorna till 12€, men samtidigt infört en kontantrabatt på 2€ så “gamla” priset gällde fortfarande. Heders åt spanjorer (som inte heller gillar digitala plastpengar) 👍

    Så om jag gillar nya skor? Självklart, jag sliter dom tills de börjar suga åt sig vätan på fuktigt underlag, så nya skor innebär för mig torra fötter 😀

    P.S. Apropå skor, har på senare år börjat gå barfota där/när så är görligt. Otroligt skönt, och “massagen” sitter i flera dagar efteråt D.S.

    • Ingmarie

      Åh lyllos dig! Jag har ju genetiska fel på fötterna (100% av alla kvinnorna i min släkt så långt vi vet har haft samma problem) så jag skulle aldrig kunna springa barfota/ i barfotaskor OM det inte är supermjukt underlag.Är du inte rädd för att trampa på något vasst? (Sjuksköterska Ingmarie har sett för mycket läskiga fotskador…)
      Du sprarar ju också massor av pengar med tanke på hur galet dyra (löpar)skor är nu för tiden!

  2. "Herr" Johansson

    Går barfota mest på kända underlag. Hemma, gräsmattor, upptrampade stigar, berghällar och på slätasfalterade ytor. Har inte skadat mig än “peppar, peppar”.

    Grusunderlag ger ju naturligtvis den bästa “massagen” men det är fortfarande lite väl “hardcore” för mig (är ju nybörjare på även på barfotaområdet)

    Barfotalöpning då? Lite svårt att hinna med och se var man sätter ner fötterna, men skulle kanske funka på en välsopad löparbansmatta. Hmmm…..

    • Ingmarie

      Gå är nog “enklare” både för att man ser mer och för att det inte blir lika hårt. För längesedan sprang jag faktiskt lite på gräs (fotbollsplaner) och strand men sen blev jag feg just för rädslan av vad som kunde ligga gömt där.Var försiktig bara!

Comments are closed.