En nygammal och en ny pärla

Efter en halv sovmorgon, lång frukost och städning for vi till Bokskogen i Torup. Vi har varit här några gånger nu och detta är verkligen en oas för alla som gillar friluftsliv och vacker natur. Det finns även ett superfint utegym, ett vackert slott, två caféer, grillplatser, lekplatser och en massa olika slags spår att välja mellan.

Efter fredagens äventyr, gym i går, för lite sömn pga en konsert som höll på långt in på natten följt av ett 11-timmars jobbpass utan rast (!) så hade jag inga höga förväntningar på att benen skulle vara med mig. Inte resten av kroppen heller för den delen. Men som du vet är kroppen en konstig manick och även om jag inte studsade fram i någon racer-fart så kändes det förvånansvärt lätt och bra!
Jag valde att springa 10 km-rundan och med lite extra felspringning fick jag ihop en fin 70-minutersrunda.

Något jag absolut ska göra är att springa Skåneleden till/från eller igenom här för det är garanterat jättefina sträckor!

För att lyxa till det lite mer denna lediga söndag, den enda på lång tid, så hade vi kollat in lite olika fik i närheten som skulle kunna funka men det slutade med det som låg absolut närmast. Hög mysfaktor, gott kaffe, god macka även om den var lite för liten mig.

Bara några kilometer därifrån ligger Pudesjön. Den är väl gömd så vet du inte om att den finns så missar du den. Jag visste om den tack vare Google maps och en vinterbad-Fbsida jag är med i. Vilken pärla! Inte så stor men med fina bryggor och t o m “omklädningsrum”!

Fantastiskt härligt att simma där! Blev inte så jättelångt för jag började av någon anledning att frysa som en tok redan efter några varv. Men det var det värt! Finns ju rumpvärmare i bilen!

Kram från Ingmarie