Regndag

Även om man har semester så behöver man ju göra sånt där som att tvätta, handla och städa. Då är en regndag som i dag faktiskt riktigt bra!

Om man cyklar i regn för att simma så spelar det ju inte heller någon som helst roll att man blir blöt. Men visst, det är en smula trevligare om man är torr när man kommer hem igen… Simpasset gick i alla fall bra!

Gymet är inomhus så där var det torrt. Förutom svetten vill säga.. Vi var där tillsammans men tränade inte ihop i fall du undrar. Jag pallar inte vila lika mycket mellan seten nämligen. haha!

Att måla när det regnar är på något vis extra härligt. Jag har testat en massa nya roliga saker i dag med “mixed media” som blev absolut ingenting. Men det är så det ska vara tycker jag. Kravlöst, prestationsfritt, roligt och operfekt. Ibland blir det något, ibland inte.

En annan grej som är bra när det regnar är att man inte är gjord varken av socker eller salt. Därför går det utmärkt att bada trots regn. Havet var magiskt och jag hade allt helt för mig själv!

Regnväder är också perfekt för spel. Jag hade världens flyt till sista loppet så Anders vann ändå alltihop. Men det var egentligen bara bra för annars hade han tjurat i flera dagar. Jag blir mest besviken men eftersom jag har så oerhört kort minne så har jag i princip redan glömt det.

Kram från Ingmarie