Mycket glädje behöver inte vara stora saker

Jag begriper såklart att Bodywork-Martin inte kan göra underverk med ett par fötter där sex av tio tår sitter ur led, jo så illa är det, men allt som gör dem gladare är guld värt. Jag har fått ett “erbjudande” om operation från en specialist men jag har ännu inte bestämt mig. Får fundera och återkomma med mer om detta.

Lite pirrigt var det allt att springa i går för jag hade ju såklart vissa förhoppningar efter Martins behandling i fredags eftersom det var så stor skillnad när jag gick.
Inte ens när jag sprang på asfalten kände jag något så gissa om jag var glad!

Så hur skulle det då bli idag när fötterna dessutom fått stå ut med tusentals steg på jobbets betonggolv..?

Sprang iväg mot “intervall-skogen, dvs Olympiaparken. Inget ont. Började med intervallerna. Inget ont. Körde klart. Inget ont. Sprang hem, lite känning men inget ont. Vilken lycka!

Drog direkt till gymet för det ville jag också hinna med innan eftermiddagens äventyr. Ännu ett bra pass med mycket vikter.

Om du aldrig har varit på Wallåkra stenkärlsfabrik så har du något att se fram emot!
Det är inte bara ett jättemysigt ställe med fantastisk natur och historia. De har även krog med helt galet god mat! Farinatan som vi valde (kikärtsplätt fylld med ratatouillegrönt och toppad med grönsallad och vegansk vitlöksdressing) kommer hålla mig mätt till i morgon!

En annan sak man kan göra där är att få guidad visning och att dreja. Vi hade en specialare som ägaren Åsa gjorde för oss och det var en överraskningspresent till Anders. Vi kan väl säga som så att det var väldigt långt ifrån både hans egna val och comfortzon… Men alltså! Som han drejade, som han skapade och som han glänste!

Tiden flög iväg och åtminstone jag ska absolut dit igen!

När vi kom hem fanns det bara en sak till jag ville göra denna fantastiska dag.
Cykla till havet och bada..
Ja du förstår kanske varför..?

Kram från Ingmarie

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *