Ny- och återinvigning

Det märks att solen visat sig mer i 08a än på bästkusten. Gräset är grön-gul-brunt. Samma med trädens blad. Och sjöarna har rena bassängtemperaturen!

Torka är såklart inte bra för natuen men för en (frusen) klenis (och swimrunner) är det väldans bra! Min nya Orca core swimrundräkt har legat och väntat i flera veckor och såklart jag ville testa den omedelbums! Min andra, Head swimrun base , var jag tvungen att returnera.En tråd hade lossnat och en ynka tråd i en våtdräkt är väääääääldigt lång. Och vääääääldigt viktig. Så därför fick det bli en ny.


Den satt perfekt! D.v.s man får bara precis på den. För stor frukost och man är liksom körd.?

Det blev ett härligt pass i Nackareservatet och några av sjöarna där. Trots att denna dräkten är tunnare, och trots att jag tog av de avtagbara ärmarna, och trots att jag sprang nedcabbat så svalkade inte ens simningen. Då är det varmt!  And I love it!?

Är jättenöjd med mitt köp. Förvisso lite sämre flytkraft, ingen ögla för draglina, inga innerfickor (men en bra på utsidan) och som sagt var tunnare vilket gör att det kommer krävas extra värmetröja ganska snart. Men den är prisvärd, snygg och skön både att springa och simma i.


Simma i en vacker sjö är magiskt men det är lika fint att sen få ligga jämte och filosofera.


Och när man filosoferat färdigt är det fint att kunna riva av ett pass på stans bästa utegym.

Så trots att jag saknar Halmstad så har 08a så många fördelar att man inte kan annat än älska stället!

Kram från Ingmarie.

4 Comments

  1. Snygg dräkt! Men jag är ändå rätt nöjd med att jag håller mig till torra sporter och inte behöver klämma in mig i ett sånt där korvskinn. Klaustrofobi. 🙂

    • Ingmarie

      hihi. Det är även därför man kör nedcabbat. 🙂 Och man vänjer sig! Fort! 🙂 Nu går det dessutom att köra utan. SÅ varmt är det!

Comments are closed.