Sunkmåndag

Alla dagar flyter minsann inte framåt eller är ens det minsta lattjolajbans. En del dagar är helt enkelt mest bara sunk och skittråkiga.

Jobba inne när det är typ sommar ute känns ju lagom skoj. Eller att det ännu en gång har varit inbrott i cykelförrådet. Inte heller att smälla i benet i ett av gymmets vassaste kanter så det blir en allmän sörja av blod och hudslamsor. Och när headsetet på min Indoor Running klass vägrade både funka och sitta på plats, utan for runt precis hur som helst på min skalle, hade jag väldigt lätt för att hålla mig för skratt. Prova kuta i fullt ös på ett löpband med en hand vid örat för att hålla eländet på plats så förstår du. Och samtidigt prata, hålla koll på tiden och skapa kontakt med deltagarna. Min simultanförmåga klarar allt utom just det där att hålla headsetet på plats.

Men men. Det är såna här dagar jag får jobba extra med att leva som jag lär. D.v.s se ljusglimtarna Ingmarie och sluta gnäll. För såklart har det funnits bra grejer också och nu när jag fått gnälla av mig så känns det genast betydligt bättre. ?

Vattenlöpningsintervallerna gick som tjohejsan även om även de var inomhus. Där är dock gigantiska fönster så mellan varven sprang jag i solen. Benen är pigga och jag röjde runt på gymet som om det inte fanns någon morgondag. Såret på benet var egentligen bara en skråma när jag väl fick torkat rent och hojen stod kvar trots inbrottet! Ja du hör ju! Mer + än -!?

Och när jag väl varit ute har jag verkligen njutit extra mycket av solens strålar.


I morgon är en ny dag och jag ska satsa järnet på att göra den roligare än i dag. Borde inte vara så svårt.?

Kram från Ingmarie.

6 Comments

 1. Du borde få nobelpriset i positivt tänkande 🙂 jag är inte alltid så där bra på det när teknik strular och jag slår mig på saker…

  • Ingmarie

   Inte jag heller… Egentligen… Men jag kör med det där uråldriga knepet du vet: “Fake it till you make it”. 🙂

  • Ingmarie

   Det är just det jag lärt mig! Att det blir roligare att se ljusglimtarna. Men ibland sitter det hårt inne…?

 2. Jobba inne när det är fint väder ute är en sån grej som kan förstöra en hel vecka för mig. Jag kan bli gnällig som en femåring och tycka oerhört synd om mig själv när jag måste vara inne när det är fint ute. Jättemoget, jag vet 😉

  • Ingmarie

   Precis! Visst är det fjantigt!? Men jag antar det helt enkelt beror på att dessa dagar är så få och unika i vårt land…?

Comments are closed.