Två ggr/vecka är lagom

Och då menar jag inte träningstillfällen/vecka för där behövs det betydligt mer om man vill bibehålla en god fysik. Och ännu mer om man vill förbättras förstås. Det där är ingen rocket science precis och det finns massor av forskning och studier på hur viktigt det är att hålla igång. Ordentligt! Det här är en bra artikel t.ex som visar att det krävs väldigt mycket mer än vad de flesta tror.

Men nu kom jag visst bort från ämnet. Igen. Inte lätt att ha en spretig hjärnaktivitet.?

Nej det jag tycker är lagom två ggr/v. är att ta på “vanliga” civilkläder. Du vet. Typ jeans.


Och jobba med sånt som  inte har med träning att göra. I alla fall inte direkt. Indirekt har ju kost och näring extremt mycket med träning att göra. Kanske är det omöjligt för mig att bli helt “träningsfri”.?

Det är absolut inget fel på varken civilkläder eller osvettigt jobb men allra bäst trivs jag ändå som i morse när jag får springa (och svettas) i någon fin löparkjol.


Eller som i kväll när jag klev i ett par sköna tajts för ett långt härligt Yin yoga pass.


Ja så tycker jag. ? Vad tycker du är bästa kläderna?

Kram från Ingmarie.

4 Comments

  1. Jag är så glad nu när det blivit höst för nu kommer man undan med att ha tajts på sig även till vardags 😉 Nu går det att dra en långklänning eller långkofta över och ha tajts under. Svinbra!

  2. Alltså jeans. Gärna så lite som möjligt. Lycka är att komma innanför dörren och dra på mjukisbrallorna, fleecen och tjocksockarna (norrländskt ord som jag vägrar att släppa….). Idag har jag haft jeans under en två timmar lång föreläsning… alldeles för många timmar om du frågar mig 🙂

Comments are closed.