Hemmakontor

Det här med hemmakontor är inte så flådigt som det låter. Inte om man tänker flådigt=tjusigt. På mitt hemmakontor finns inga panoramafönster med utsikt över takåsarna eller glittriga vatten. Inga vackra ljuskronor, ingen gratis fika-vagn, ingen cool kaffeautomat med 19 olika kaffesorter, ingen kollega att snicksnacka med IRL  eller något höj- och sänkbart bord. Faktum är att det inte ens finns ett skrivbord. Det är köksbordet som gäller. Med utsikt (genom skitiga fönster) mot grannhusets fasad. 


Å andra sidan kan jag sitta i pyjamas eller svettiga löparkläder utan att någon bryr sig ett skvatt. Jag kan sörpla hur mycket jag vill på kaffet (dock bara en sort), sprida ut mig hur mycket jag vill, sjunga högt och knapra på både knäckebröd och morötter utan att få argablicken på mig.

Undra just om detta inte är bästa kontoret ändå. Måste bara putsa fönstren så jag kan se ut lite bättre. Det kanske händer superspännande grejer på gatan som jag missar p.g.a smutsränderna. ? Och vem vill egentligen ha 19 olika kaffesorter att välja mellan? Det luktar ju beslutsångest lång väg.?

Kram från Ingmarie

6 Comments

  1. Ingmarie

    haha. ja kanske. Jag har varit på några sådana i alla fall. En av de spännande grejerna som företagscoach.. man får en inblick i hur “verklig” lyx kan vara. :-O

  2. Hemmakontor är det bästaste bästa! Där man får ha mjukisbrallorna på hela dagen och kaffemaskinen aldrig är mer än ett par steg bort! Till skillnad från ditt kontor har mitt ett skrivbord. Typ en livsnödvändighet för vid köksbordet hade jag aldrig fått plats…

    • Ingmarie

      Jag borde kanske investera i en kaffemaskin helt enkelt…. Eller låna din tvåbenta. 😉 Jag gjorde om mitt skrivbordsrum till “bibliotek” med läsfåtöljer. 🙂 Supermysigt!

  3. Älskar hemmakontor! Mitt är i köket, med utsikt ut mot trädgården. Och skitigare fönster än du kan föreställa dig. (Har bott i huset i typ nio år och bara putsat fönstren en eller två gånger…)

Comments are closed.