Det lönar sig att Sprada

Kommer du i håg när jag i juli berättade om att Salming tyckte Sprada var en cool grej? Jag vet ju att det är det men extra kul var det allt att “min uppfinning” nått så där långt. (Tveksam dock till att Salming himself Spradar…) Flera stycken påpekade dock att det där var “mitt” ord, om man nu kan äga ett ord, som de använde i sin reklam. Det var förresten så jag fick reda på det för jag har verkligen noll koll på deras aktiviteter.

Hur som helst så ville de som tack för lånet ge mig lite grejer och vem säger nej till något sådant? Inte jag i alla fall. Så efter först en massa velande hos mig (tänk dig liksom våndan att behöva välja bland en massa fina grejer), och sen fipplande hos en posthantering som inte verkar funka någonstans, så kom till slut ett paket.

img_7171salm1

Och i den låg det här:

img_7172salm2

En tjusig rygga, en superskön tjock huvtröja och en finfin jacka.  Sånt får ju liksom dubbelfiras.

img_8634

img_8710

Nu hoppas jag något mer företag fattar grejen med Sprada för det här var ju hur bra som helst.  🙂  Jag menar, tänk att få fina grejer bara för att jag har roligt! 🙂

Kram från Ingmarie.

 

 

10 Comments

  1. Hur bra som helst ju! Jag måste också komma på ett ord som någon lånar så jag kan få coola grejer… fast det kommer inte ha med bada att göra 🙂

  2. Snyggt! Både prylarna och tacken för lånet. Att sprada är dessutom helt fantastiskt skönt, åtminstone på sommaren 🙂

    • Ingmarie

      Ja det är lite svalt när man hoppar i nu. 😉 men när man är uppe igen och springer vidare KOKAR kroppen. 🙂 Huvtröjan är dock superskön. 🙂

Comments are closed.