Firar min “frihet”.

Som jag längtat efter just denna dagen! Dagen då stygn och fetplåster skulle bort, bort, bort!

För att det liksom skulle kännas extra lyxigt efteråt körde jag ett sista poolrun-pass helt utan stänk. Inte för att det väl egentligen spelade någon som helst roll. Det var mer grejen som sådan. Ungefär som man vill att håret ska vara så skitigt och fult som möjligt när man går till frissan för att man ska känna sig extra fin efteråt. Typ så…

Jag pausade från jobbet en kort stund för att äntligen bli fri! 

I alla fall från suturerna och plåstret. Nu är det “bara” diskbråcket kvar. Sorgen blir man ju liksom aldrig av med. Den, och smärtan den innebär,  får man helt enkelt lära sig att leva med…

Det här med en grej mindre tyckte jag hur som helst var värt att fira. Med svett! Så jag körde dubbelpass. Hot mojo + Heat. Så himla härligt!!


Kanske verkar det tramsigt att fira så här men efter att inte ha fått svettas fullt ut på två veckor så längtade jag verkligen! Massor! Utan svett känns det ju som om cellerna blir förgiftade.? Jag är också jättetacksam över att kunna duscha hur jag vill, klia mig utan någon risk för att sabba något, kunna tvätta hela ansiktet och dra vilken tröja som helst över huvudet. Små grejer som man inte ens tänker på i vanliga fall. Självklart är jag även tacksam över all hjälp jag fått på Hudläkartjänst. Toppvård från början till slut!


Kram från Ingmarie

6 Comments

 1. Det finns inga fel sätt att fira! Tyckte du valde ett alldeles ypperligt sätt. Jag hade nog fått med en cappuccino också om det var jag 🙂 Nu hoppas vi snart du får fira ett borttrollat diskbråck!

  • Ingmarie

   Hade lagt till det om det inte hade varit för att min intagavkoffein-gräns hann bli slagen.?Får ta igen det!?

 2. Måste vara skönt att äntligen få svettas ordentligt igen! Och ja, det känns inte bra när man inte har fått svettats ordentligt på ett tag. Det stämmer verkligen.

  • Ingmarie

   Ja som jag längtat! Begriper inte hur folk som aldrig svettas “på riktigt” står ut! :-O

Comments are closed.