Och här slutade den

Roadtrippen alltså.? I ett slirigt och skitigt 08a land. Inte lätt att vara bil här. Om den vill vara fin menar jag. Eller har brådis.


Men jag började i Västerås. Med lång, gigantisk hotellfrukost.?Och ja, jag sov superbra i natt!

Sen var det plättlätt att svettas ner ännu en cykel. Herregud vad snuskigt egentligen. Hur jag/vi sprider svett överallt. Men kul och härligt är det!Och utsikten var lika fin som i går trots snöyra. Vilken lyx!


Någonstans mellan Västerås och 08a land ligger Enköping som jag även besökte. (Hela denna trippen är jobbrelaterad om du undrar.) Enköping är säkert jättefint. En annan dag. Ville ju nästan inte gå ur bilen. ?Tja, det är vad jag pysslat med i dag. Hur har du haft det?

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Strängnäs är en mysig liten stad som ändå känns lantlig och genuin, speciellt i kvarteren runt Domkyrkan, rekommenderar en glass vid gästhamnen sommartid 🙂 Enköping är inte lika mysigt men känt för alla sina små parker och även som “Sveriges närmaste stad” även om känslan är att ingenting ligger riktigt nära 🙂 Det finns dock en hel del fina områden att springa i strax utanför staden, Ekhagar nära Mälaren. min fru är från Enköping så jag är där en hel del.

    • Ingmarie

      Alla platserna verkar supermysiga men jag är ju ingen vintermänniska som du vet?Jag ska dit om några månader igen. Blir spännande! Hoppas kunna kuta i Enköping då.?

Comments are closed.