Mer anti-freezing

Att skydda sig mot kyla under ett Swimrun-race går ju bara till en viss gräns. Hur det än är måste jag ju kunna både springa och flyta. Men jag har åtminstone en bra plan till nästa helg. Om den är tillräckligt bra återstår att erfara.

Men jag har i alla fall hittat ett snudd på idiotsäkert sätt att hålla mig varm på både före och efter. En Dryrobe! Har test-lånat några gånger och älskat den så nu har jag investerat i en helt egen.

Finns massor av olika modeller och färger och jag valde en röd långärmad.

Den är varm, vattentät, vindtät och superbra att byta om i. Bye bye frysa före/efter träning/race och bye bye ståochfrysanärmanbyterom.

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Ser skön ut. Men hur skall man kunna byta om inne i roben? Våtdräkten och det man har på övre kroppen får man allt dra av innan man kryper in i den sköna kappan.
    En bra investering säkert, för här är blygrått, 13 grader och regnar och dessvärre ser prognosen lika ut för lördag. Men du skall få värma dig med bastubad efter loppet 😊

    • Ingmarie

      Våtdräkt är inga problem att ta av! Och eftersom man enkelt kan ta in armarna så tror jag tröja o dyl är ganska enkelt att dra av. Jag är så redo för 13 grader jag kan bli! Men där är alltså bastu??? 😍Får man mat också?😜

Comments are closed.