På egen hand

Så har min superhjälte åkt hemåt mot Sverige. Känns förstås fruktansvärt tomt och ensamt. Vi har ju hängt tillsammans mer eller mindre 24/7 i 6 veckor och plötsligt är det 0/0 i flera veckor framåt.😢

Allt är dock helt självvalt och det är ju inte precis första gången jag är soloresande. Jag kommer sakna Anders smärtsamt mycket varenda dag men ännu saknar jag inte vinter-Sverige. Det gör jag förresten aldrig när jag tänker efter… 🙄 Dessutom tror jag det är “nyttigt” både att vara ifrån varandra ett tag även om det är jobbigt samt att vara utan sällskap och s.a.s vara tvungen att klara sig själv. Att resa och göra saker tillsammans med någon är oftast roligast och bäst men varje gång jag gjort någon resa, eller något annat “ovant” på egen hand, så har jag lärt mig massor om mig själv och fått både bättre självkänsla och självförtroende. För mig innebär det en trygghet och en frihet att veta att jag faktiskt klarar av en hel del även utan sällskap.

Så nu får jag sitta på balkongen själv och kolla på hur de tränar Australisk fotboll mittemot. Och nej, jag fattar inte mycket.😜 Typ lika mycket som jag begriper mig på kricket.

På tisdag drar jag till fina Bunbury igen och där kommer det bli många kära återseende så solo är jag inte. Men tills dess är jag i Perth och den som inte kan roa sig här finns inte. Bara kolla på husväggar kan vara ett äventyr. En från början ful vägg eller liknande förvandlas nämligen ofta, ofta till en makalöst vacker tavla!

Och vill man träna är utbudet typ obegränsat oavsett vad man är sugen på. Jag valde gymet för att jobba vidare med axeln och svetta ner ännu en cykel.😜

Och att köra vattenlöpning i Beatty parks gigantiska anläggning. Fördelen med vattenlöpning är att man t.ex kan (tjuv)lyssna på en väldig massa roliga konversationer och kolla in när proffsen simmar. Finns en del såna här. Plus en massa vattenpolo!

Och vädret? Ingen risk för frostskador i alla fall.😍

Vilket är toppen tycker jag för i morgon är det ju Löpningens dag och den vill jag inte fira gåendes, frysandes och bandagerad som förra året. Nej jag ska svettas! Kutandes.

Kram från Ingmarie

4 Comments

 1. Du gör helt rätt i att stanna i värmen!! Jag ska flytta i snökaoset. Värmde upp med skottning… 😮 Kallt som fan är det också (jag som sällan klagar på vintern annars). 😛

  Kram M

  • Ingmarie

   Bara tanken på snömodd, 15 lager kläder och halka gör mig illamående så jag stannar kvar! 😀

 2. Lisa C

  Jamen VILKEN skillnad från förra årets löpningens dag! Haha! 🙂 Så skönt du verkar ha det, ett idylliskt liv. Själv jobbar jag imorgon och dras med ett halvt ryggskott efter att ha lyft en patient med BMI >60… Ojoj. Hoppas på att kunna jogga någon kilometer i alla fall!

  Stor kram o njut åt mig med 🙂

  • Ingmarie

   Men stackare! Du är en sån kämpe! Du skulle älskat poolen jag var i i dag. “Walk lane” finns i princip i alla pooler så det är guld att vara vattenlöpare! 🙂 Var rädd om dig! Överjobba inte!!!

Comments are closed.