Flyt!

Det går bra nu! Löpningen känns ruskigt bra. Så där så jag nästan inte vågar tro att det är sant. Visst är det bra märkvärdigt, och tramsigt, att man när det känns så där bra så blir man nästan rädd. 😳 Eller är jag ensam om att tänka så knasigt?

Båda axlarna är glada och i dag kändes det i alla fall som om jag simmade igen och inte harvade på som en gammal skördetröska. Du vet. Flyt!

Dessutom fick jag en hel timmes (social) vattenlöpnings-bonustid med Lisa! Det var alldeles för längesedan sist men att synka två liv med landstingsschema är nämligen en ganska svårslagen utmaning… Men du vet, plötsligt händer det!

Hann också med ett hyfsat styrkepass innan min yin yoga-klass. Jodå, Sats kör på (nästan) som vanligt. Valborg eller ej. Och jag med tydligen.🤪 Och som vanligt har jag missat besöka någon brasa. Mest för att jag helt enkelt inte ville komma hem ännu en sen kväll. Och för att jag tänker på alla de små djur som (antagligen) hunnit bygga bo bland pinnarna och som därför (antagligen) bränns ihjäl… Ja sån är jag. Ömhjärtad till förbannelse. Särskilt när det gäller djur.

Men jag har njutit av de vackra körsbärsträden i Kärrtorp! Vem behöver, och vill, liksom åka hela vägen till trängseln i Kungsan när man har egna fina alldeles nära?

Kram från Ingmarie

6 Comments

 1. Vad härligt med träningsflyt! Läsning som gör mig glad 😁 Hoppas personligen på mer av den varan framöver… Det vore på tiden!

  • Ingmarie

   Det kommer! Jag lovar! Bara man håller i och har tålamod. Du vet, nothing lasts forever. Inte ens oflyt…

 2. M

  Hopps, här halkade jag in från nånstans på internet! Vilken fin blogg du har, hunnit läsa några inlägg bara, men du skriver klokt och bra!
  Kul att se motionsglädje!

  • Ingmarie

   De + maskrosor + lijonkonvalj + syrener+ vitsippor+ solrosor = SOMMAR!
   Och tack!

Comments are closed.