Hemma-läger

Tre dagars ledighet och samtidigt detta:

För mig innebär det tre dagars trainingcamp i perfekt Ingmarie-väder på hemmaplan. No need to travel här inte! Tycker faktiskt lite synd om de som köpt (dyr) utlandsresa till värmen när den finns på hemmaplan. Men vem kunde väl ens i sin vildaste fantasi ha anat att det skulle bli sånt här extremfint väder? Inte jag i alla fall. Minns de senaste frys-somrarna allt för väl.😱

Men training-camp var det!

Dag ett har jag yogat och mediterat precis som vanligt plus:

Löpning 80 min i riktigt hyfsad fart.

Cykeltur till Eriksdalsbadet för simträning och direkt efter vattenlöpning med allra bästa Lisa. Jag var alldeles (vatten)skrynklig efter det där men solhäng fixar till det mesta!

Innan jag hojade hem blev det minsann ett simpass till! Och det var inte ens trångt trots finvädret!

Nu laddar jag om för training-camp dag två! Och passar på att önska alla Stockholm marathon-löpare stort lycka till!! Det kommer bli episkt men jag väljer att avstå som jag förklarade här. Fast helt ärligt så är det nästan så jag ändå vill just pga av detta perfekta väder. När händer liksom det nästa gång?

Kram från Ingmarie

4 Comments

  • Ingmarie

   Exakt! Mycket mycket värre! Och du klarade det hela galant! Precis som jag sa!

 1. Lisa C

  Precis! Jag försöker också peppa de som ska
  springa idag till att njuta av folkfesten! Kanske släppa lite tidsambitioner, men ha roligt! Det e inte säkert att det blir så här igen under vår livstid, Hahaha!

  Tack så himla mkt för igår, och lycka till med dag 2 på lägret 🙂

  • Ingmarie

   Nej det är mycket tveksamt att det blir så här finyt igen! Och de flest verkar ha klarat det bra! Tack själv min vän!

Comments are closed.