Ingmarie-sommar

Det känns lite som att hur än resten av sommaren blir så kommer den gå till historien som en av mina bästa hittills i livet. Jag mår så himla bra! Det flyter liksom på och funkar med det mesta. En stor del, troligtvis den största, är vädret. Jag vet som sagt var att det är på tok för torrt men det kan inte hjälpas. Jag mår fantastiskt av värmen och solen! Så jag vill otroligt gärna att detta ska fortsätta även när jag äntligen får semester om några veckor. Det kan väl regna på nätterna tänker jag…🤪 ( Och ja, det är ok att kalla mig ego om man tycker så men ärligt talat så är det väl bara Ingmarie-sommar typ var 10e år. I bästa fall..🙄)

Fastän det varit lite mulet i dag så har det varit varmt och perfekt för banintervaller. I alla fall om du frågar mig. Frågar du Fredrik så får du antagligen ett lite annorlunda svar.🙄 Vi körde inte samma varken intervaller eller fart (förutom en kortis för den obligatoriska bilden) men vi körde ändå tillsammans.

För mig räcker det att veta att någon annan sliter där på tartanen för att jag ska skärpa mig ett snäpp och inte sjåpa mig så mycket. Bra blev det i alla fall! Och kul! Och svettigt! För den som undrar så körde jag 2 x 600 m + 3 x 400m + 4 x 300m + 6 x 200m + hopp&skutt. Lite mer och faktiskt lite snabbare än förra gången. 😃

Det är t.o.m så varmt i vattnet att våtdräkten gör att det känns som bikramsimning!

Jag var helt enkelt tvungen att ta av mig den och simma en runda i bara bikini! Och när jag upplever det så där då är det väldigt, väldigt varmt!

Ljuva värme! Må du stanna kvar länge!🙏🏻☀️😍

Kram från Ingmarie

4 Comments

  1. Alltså det känns som om du och jag mår exakt lika gott denna rekordsommar 👍. Och jag unnar oss det. Man vet inte om det är tio år till nästa gång det händer! Älska värme! Och ja, det får gärna regna på nätterna 😀

    • Ingmarie

      Precis!!!Alla somrar vi frusit rumpan av oss och tänderna nästan skallrat loss! Nu är det vår tur!

Comments are closed.