Osynkad

Jag verkar ha lyckats med att precis pricka in att jobba när de där soliga 17-20 graders-dagarna är och vara ledig när det är moln och snålblåst. Ingen vidare bra talang.. Inte blev det bättre av att jag före och efter dagens jobbpass helt har kört inne-aktiviteter.

Gymet på morgonen före jobbet.

Och poolrun (inne) på kvällen efter jobbet.

Det värsta är att jag inte kan skylla på någon annan än mig själv för en så genomusel planering. 🙄 Nog borde det väl gå att fixa någon slags väder-app som synkar med mitt jobbschema? Hur svårt kan det vara när vi kan åka ut i rymden, skicka osynliga pengar genom sfären och kolla innehållet i kylen fastän man är miltals från den?

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Jag har precis samma förmåga att misstajma soliga dagar (fast jag lyckades faktiskt i påsk!). Dessutom prickar jag alltid regn utomlands när det är sol hemma. Igår prickade jag in rak motvind 20 m/s bara för att jag valde a-b-löpningen åt fel håll…

    • Ingmarie

      Ja påsken prickade du in perfekt! Och det var väl fint i Portugal? Den där vinden är knepig också. Faktum är att jag upplever den bli värre och värre för varje år även här. :-O

Comments are closed.