Fel beslut

Just nu ångrar jag jättemycket att jag gick med på att jobba hela sommaren.

J-ä-t-t-e-m-y-c-k-e-t!

Inte bara för att det är Ingmarie-väder utan även för att det är (extra) tungt, slitigt och stressigt på sjukan nu. Jag gillar jobbet, kollegorna och cheferna men systemet är verkligen helt knas. Jag skulle kunna skriva många metrar om hur det är “på golvet” men nöjer mig med att säga att det är för mycket. Men jag får väl skylla mig själv, bita ihop och gneta på…

Lite hann jag vara ute i dag i alla fall. Tack o lov för utegym!

Extraleksakerna ligger i cykelkorgen.

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Ingmarieväder och Annaväder är samma väder. Det bästa av väder! Men du är ledig den 31/8? Så du kan halta runt Hbg med mig 😎

    • Ingmarie

      Både ja och nej. Ledig men vet i fasiken om jag hinner både ner och upp efter/före jobb… :-O

Comments are closed.