Skitpass

Det är tur att man lärt sig att det alltid är värst att stå inne och titta ut för när det virvlar snöblandat jox på tvären blir då inte jag sådär jättesugen på att bege mig ut. 🤪 Men det gör jag ju förstås. Snöblandat regn må vara tråkigt, kallt och väldigt onödigt men det är ju knappast farligt och varken väta eller lera är något man dör av. Däremot fylls tvättkorgen i rekordfart mest hela tiden. Tur inte grannarna verkar vara lika duktiga på att skita ner sig så det blir några tvätt-tider över till oss som är…


Kram från Ingmarie

 

 

 

2 Comments

  1. Tur att jag inte har grannar att dela tvättstuga med. De hade blivit galna på mig, men mest på orienterarna…. vet du hur illa en tvättstuga kan lukta? Gamla träsk-kläder i väntan på tvätt kan vara värsta tänkbara…

    • Ingmarie

      Åh jag veeeet! Du kan ju ana hur vårt badrum (det är där vår tvätt väntar) kan lukta med neopren blandat med svett, lera och väta. 😀

Comments are closed.