Lätt att hålla avstånd

Att träna inne när det är fint ute är tokigt oavsett men ibland blir det liksom så. (Och jag har ju ändå kunnat vara ute för att njuta av solen.)

Fördelen med fint uteväder är att det är ännu mer plats inne. Egen 50-meters bana på E-badet är som lilla julafton. 3500 meter utan att behöva trängas. Inte ens i omklädningsrummet. Hur skönt och bra som helst!

På gymet var det väl kanske inte direkt “glest” med folk men absolut ingen trängsel. Jag tycker som sagt var att de har skött allt detta jättebra! Förutom rengöringsmedel och handsprit typ överallt, samt ständiga uppmaningar om att tvätta händer/hålla avstånd och göra rent efter sig, så har de stängt omklädningsskåp så att man omöjligtvis kan stå för nära varandra.

Det gick finfint att härja runt utan att varken trängas eller behöva vänta på något redskap i dag. Efter 70 minuter svett- och muskeldarrs-fest var jag väldigt nöjd. (Läs trött.)

Hur gör du? Tränar du något inne? Om inte, varför?

Kram från Ingmarie

6 Comments

 1. B.J.

  Utomhus! Alla gånger!
  Hellre en löp/cykel-tur under regntunga skyar än en dito på ett instängt gym. Simmar dock endast under säsong. /B.J.

 2. hatten

  Ja, utomhus, alltid! Sitter ju inne jämt, så träning är en bra ursäkt för att få komma ut.

  • Ingmarie

   Då blir det ännu viktigare både att träna och komma ut! Heja dig!

 3. Håller mina pass på gymmet men i övrigt cyklar jag mest omkring bland rapsfälten. För att jag liksom fått ett oändligt behov av utomhusluft sedan jag börjat jobba hemma.

  • Ingmarie

   Fattar! Det underlättar helt klart med både rapsfält och bra hoj!:-)

Comments are closed.