Ute, inne och en nödlösning

Egentligen skulle Eriksdalsbadets utebassäng stängt i går men någon snäll och klok människa har bestämt att det ska vara öppet en vecka till. jag har ju inte varit särskilt flitig besökare denna sommaren, öppet vatten är ändå det jag gillar mest, men för att verkligen visar hur mycket jag uppskattar deras gest så var jag där i dag. Kändes väldigt ovant men jösses vad skoj! Dessutom kom jag en perfekt tid så det var nästan ingen där!

Passade på att gyma också när jag ändå var inne i stan. En timmes svettfest! Om du tror det är enklare att göra armhävningar på en skivstång ska kan jag berätta att det är det inte. Den rör sig nämligen. Men kul och effektiv övning!

Jag brukar inte köpa eller ta varken shakes eller bars men ibland blir det nödvändigt och då är det bra att det finns. SATS har lanserats sina egna produkter nu och jag får säga att jag gillar både barsen och den här shaken, Vegan såklart!

Hur gör du? Brukar du ta bars/shakes efter träning?

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. /B.J.

    Nej, inga bars/shakes för min del. Tränar för att jag mår bra av det, och sedan får alla andra hälsofördelar bli en bonus. Sockerstinna(?) bars/shakes ingår inte i den ekvationen.
    Har man andra mål med träningen kan det kanske vara mer motiverat? /B.J.

    • Ingmarie

      Hihi! jag håller med! Just dessa är dock inte så sockerstinna faktiskt. Tvärtom!Dessa är fulla av (ärt)protein och sötman kommer ffa från kokos och dadlar. Helt ok tycker jag. 🙂

Comments are closed.