Solo

Jag gillar absolut att ha sällskap på mina träningspass men jag skulle inte vilja ha det alltid. Som den sociala ensamvarg jag är både behöver och vill jag ha mycket egentid. Att kuta långpass i skogen är ett perfekt sätt att bara få vara. Jag vet att många lyssnar på musik eller t ex ljudböcker när de är ute på längre pass men jag skulle aldrig få för mig något sånt. Jo jag vågar säga aldrig faktiskt. För mig är det snudd på livsviktigt att slippa lyssna på något annat än det naturen bjuder på. Särskilt som nu under en intensiv jobb-vecka när jag nästan hör larmljuden fastän jag inte är på jobbet.😱

Jag sprang till Hellas och sen bl.a 12-kilometrsslingan där. Den är grymt fin och väldigt varierande!

Det blev några timmar och mil och jag var precis lagom trött när jag var hemma igen. Har sen mest målat, pysslat och slöat innan jag avslutade dagen på bästa sättet. Ja du vet….

13,5 grader i vattnet nu. Att vara i den där dryga kvarten var inga som helst problem, jag njöt nog lika mycket som änderna, men att gå i och framförallt upp när det blåser är en smula tjurigt. 🤪

Men som jag brukar säga, man ångrar aldrig varken en sprada eller ett kall/is-sim! 🤩

Längtar redan till nästa gång!

Kram från Ingmarie

6 Comments

 1. B.J.

  Håller med. Lyssnade förr på ljudbok under löpningen. Sedan gick mp3-spelaren sönder under ett löppass. Sedan dess….aldrig mer.

  Däremot funkar det med en pod/ljudbok i öronen under utegympassen. /B.J.

  • Ingmarie

   På gymet och på löpband/spinningcykel vill jag gärna ha musik. Blir du inte distraherad av att lyssna på en bok/någon som pratar? Jag hade slutat träna om det är för spännande/intressant. 😀 hihi

   • B.J.

    Det första, iallafall min, hjärna kopplar bort vid stress och överbelastning är hörseln. Har märkt det när jag cyklar och hamnar i någon situation som kräver utökad uppmärksamhet. Endera får man spola tillbaka och lyssna igen, eller så accepterar man informationstappet och räknar med att man får ihop helheten ändå.

    Vad gäller gymmet så är en kortare lyssningspaus inget som stör träningen. Folk omkring en kan förståss undra varför den där kufen står och skrattar för sig själv. Men det är sånt man får bjuda på 😉

    • Ingmarie

     Jag fattar. Jag vill gärna vara med och i naturens ljud. På gymet vill jag dock gärna ha musik!

  • Ingmarie

   Verkligen underbart fin! Jag har tur som bor precis jämte denna dyrgrip till natur. 🙂

Comments are closed.